Slotenmaker 24/7

Sloten service wanneer u bent buitengesloten, de sleutels kwijt bent, inbraakschade heeft of uw slot kapot is buitenwerktijd.

Wij zijn u graag van dienst wanneer er een calamiteit met uw sloten plaatsvindt buitenwerktijd. Met onze 24 uur sloten service kunnen wij dit snel en professioneel voor u oplossen.

U belt ons storingsnummer 010 2345 343 (24/7 bereikbaar) wij sturen direct de dichtstbijzijnde slotenmaker naar u toe. Wij openen op professionele wijze uw deur zodat u weer snel naar binnen kunt of herstellen vakkundig de inbraakschade.

Vanwege onze jaren lange ervaring weten wij hoe we met sporen van inbraakschade moeten omgaan zodat de technische recherche de inbraaksporen veilig kan stellen.

Wij begrijpen dat u niet altijd rekent op deze onverwachte kosten, daarom kunt u bij ons veilig pinnen direct bij de slotenmaker.

Lock Expert Beveiligingen uw slotenspecialist staat voor kwaliteit & veiligheid

Wat zeggen anderen?

Vanochtend liet ik de deur achter mij dicht vallen en na wat zelf te hebben geprobeerd toch maar Lock Expert gebeld omdat ik met hen al bekend was. Ze waren er binnen 20 minuten en erg vriendelijk. Bedankt voor de service. - Lieke

Zeer vriendelijk. Behalve dat hij de deur binnen 1 minuut al open had, liet die het ook netjes achter. Vooraf spraken we aan de telefoon al de prijs af, zoals het hoord. - Peter

Nette, vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Hij kreeg het slot bijna sneller open dan ik met een sleutel... Om die reden ook maar besloten om gelijk het slot te vervangen. Bedankt voor het goede advies! - Richard

Heeft u vragen, wilt u preventieadvies of bent u opzoek naar iets speciaals? Stel u vraag per mail.