Sleutels verloren of heeft u zichzelf buitengesloten in de Krimpenerwaard?

Geen probleem wij kunnen de deur voor u in no time openen. Onze vakkundige slotenmaker streeft erna om in de Krimpenerwaard binnen 30 minuten te plaatse te zijn.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op  het storingsnummer 0180 760004, wij sturen de dichtstbijzijnde slotenmaker naar u toe. Op vakkundige wijze openen wij u deur zodat u weer snel naar binnen kunt. 

Wij bieden vast tarieven voor het openen van deuren en reken geen extra toeslagen achteraf. Onze slotenmakers zijn gecertificeerd en beschikken over een VOG en een betrouwbaarheidsverklaring van de officier van Justitie. 

Vanuit onze servicewagen kunnen wij direct u cilinder of slot vervangen zodat u niet met een open deur blijft zitten.  Ook het maken van reserve sleutels doen wij gewoon op locatie zodat huisgenoten of medewerkers weer naar binnen kunnen. 

Alle voordelen op een rij

 Vaste tarieven voor het snel en vakkundig openen van alle soorten sloten en deuren

Geen extra toeslagen achteraf 

Gecertificeerde en erkende slotenmaker beschikt over VOG en een betrouwbaarheidsverklaring van de officier van Justitie

24/7 bereikbaarheid 0180 760004

 Korte aanrijtijden in de Krimpenerwaard

Transparant in advies en kosten

(A)lgemene (P)reventie (K)euring inbraakbeveiliging

PIN betaling mogelijk

Betrouwbaarheid

Cilinders en sloten direct uitvoorraad leverbaar

Aangesloten bij Slotenmakers Keurmerk Nederland

 

Wat zeggen anderen?

Vanochtend liet ik de deur achter mij dicht vallen en na wat zelf te hebben geprobeerd toch maar Lock Expert gebeld omdat ik met hen al bekend was. Ze waren er binnen 20 minuten en erg vriendelijk. Bedankt voor de service. - Lieke

Zeer vriendelijk. Behalve dat hij de deur binnen 1 minuut al open had, liet die het ook netjes achter. Vooraf spraken we aan de telefoon al de prijs af, zoals het hoord. - Peter

Nette, vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Hij kreeg het slot bijna sneller open dan ik met een sleutel... Om die reden ook maar besloten om gelijk het slot te vervangen. Bedankt voor het goede advies! - Richard

Bel 0180 760004
Wanneer onze slotenmaker bij jou aan de deur is en het slot heeft geopend is het ook altijd mogelijk om ter plekke sleutels bij te laten maken of een slot te vervangen. We zijn op alles voorbereid en hebben al het benodigde materiaal bij. Wanneer je vragen hebt over onze erkenningen, klik dan hier.