Slotenmaker Slotenmaker en 24/7 Sleutel service in Rotterdam

Ben je jouw sleutels kwijt of heb je jezelf buiten gesloten in Rotterdam?

  • Betrouwbare slotenmaker in Rotterdam voor het vakkundig openen van dichtgewaaide deuren, sleutels aan de binnenkant of uw deur zit op slot en de zijn sleutels kwijt!

U bent op zoek naar een vakkundige betrouwbare slotenmaker in Rotterdam. U bent bij ons aan het juiste adres, onze slotenmakers zijn expert op het gebied van de openingstechniek! Wij openen deuren voor particulieren, bedrijven en de overheid! 

Is de deur dicht gewaaid en zit de sleutel nog aan de binnenkant? Of zit uw deur op slot en bent u de sleutels kwijt? Geen nood wij lossen dit zo voor u op. Onze slotenmakers streven naar korte aanrijtijden en zijn over het algemeen in Rotterdam binnen 30 minuten ter plaatse om uw deur te openen. 

Wij begrijpen het probleem wanneer er buitenwerktijd een slot kapot gaat, daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op ons storingsnummer 010 2345 343, u wordt meteen persoonlijk te woord gestaan door een van onze vakkundige medewerkers. 

Wij werken met professioneel gereedschap en beschikken over de technische vakkundige kennis om uw deur snel en zonder zichtbare schade te openen.

Mocht ter plaatse blijken dat het slot of de cilinder kapot is en vervangen moet worden, dan kunnen wij dit direct voor u doen. Vanuit onze servicewagen leveren wij de meest voorkomende cilinders en sloten en bieden u direct een passende oplossing.

Heeft u extra sleutels nodig? Zodat huisgenoten of medewerkers ook weer naar binnen kunnen? Geen probleem, op locatie maken wij direct reserve sleutels voor u na.

Wist u dat wij ook APK beveiliging checks uitvoeren? Lees hiermeer over op onze pagina APK inbraakbeveiligingen

Lock Expert Beveiligingen uw slotenspecialis voor kwaliteit en veiligheid.

 

Wat zeggen anderen?

 

Vanochtend liet ik de deur achter mij dicht vallen en na wat zelf te hebben geprobeerd toch maar Lock Expert gebeld omdat ik met hen al bekend was. Ze waren er binnen 20 minuten en erg vriendelijk. Bedankt voor de service. - Lieke

Zeer vriendelijk. Behalve dat hij de deur binnen 1 minuut al open had, liet die het ook netjes achter. Vooraf spraken we aan de telefoon al de prijs af, zoals het hoord. - Peter

Nette, vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Hij kreeg het slot bijna sneller open dan ik met een sleutel... Om die reden ook maar besloten om gelijk het slot te vervangen. Bedankt voor het goede advies! - Richard

Heeft u andere specifieke zaken, vragen of bent u op zoek naar speciale sloten neem gerust contact op, wij helpen u graag.